Nu har vintern kommit till Uppsala och julen närmar sig med stormsteg..

Nu har vintern kommit till Uppsala och julen närmar sig med stormsteg. Många familjer kan inte fira jul hemma utan får vara kvar på Huset långt hemifrån och från nära och kära. Vi kommer ha julbord från Helgesson i december, baka pepparkakor med deg som Triller gjort och massa pyssel och julstök och så klart julklappar till alla barn. Linda och Mattias Rombin kom med hela bilen full med julklappar, ingredienser så vi  kan bjuda familjerna i Huset på lite gott när de är tillbaka efter behandlingar eller besök på sjukhuset.

Under hösten har beläggningen varit hög på Huset och vi har tyvärr sagt nej till familjer som inte fått plats här utan har fått bo på hotell. Inte helt enkelt med barn då man inte kan laga sin egen mat eller tvätta.

Så nu är det dags att bygga ut. Vi kommer att bygga ut med ytterligare 8 rum så att fler familjer kan bo tillsammans under en svår tid i livet. 

Vill du hjälpa till? Swicha ett bidrag eller sätt in på vårt BG 757-7919 så blir det fortare ett nytt Hus på tomten. VI behöver allt, spik, betong, kök, golv, tvättmaskiner, toaletter och inredning. Allt som finns i ett hem. Vill du själv bidra eller jobbar du på ett företag som vill bidra eller grannen kanske äger ett företag med något som vi behöver?

Kontakta mig: lotta.sterning@rmdbarnfond.se, så sätter vi oss ner och ser vad vi kan göra tillsammans.

IMG_4274.JPG