PÅSKVECKAN

Påskveckan startade med städning utomhus med våra fantastiska volontärer. Det sopades löv, sand, rensades rabatter, möblerna bars ut och just nu har vi Uppsalas renaste soprum. TACK till er alla.

Veckan fortsatte med att Hanna från Wigert & Placht kom med en hel kasse godis så vi kan bjuda de familjer som är kvar under påsken på en massa snask.

Efter det kom det 2 paket till Huset, ett från Karamellkungen så det fylldes på med godis och alla som åker hem innan påsk får en påse med sig hem. Mycket uppskattat. Nästa paket innehöll hårt bröd från Leksands Knäcke så nu  kan familjerna även få en knäckemacka.

Tisdag kväll var det pyssel med Tove och Johanna, de gjordes drömfångare så hoppas det blir många fina drömmar under påsken.

Anna-Märta var här och bakade så det blir kladdkaka med vispgrädde och ansiktsmålning på torsdag och på lördag blir det Äggjakt.

Jag fick förmånen och träffa doktor Arvid och hans syster…Det spritades, plåstrades om och även snygga hårskyddet var på. Blommor fick jag av doktorn med familj. Fotot på mig som patient sparar vi på och det hoppas jag inte hittar ut på sociala medier.

El-moppen är framtagen så nu kan familjerna låna den när de ska handla,

GLAD PÅSK!