En dag för en verksamhetschef…

Idag ringde klockan 5.20 – fy! Men när det är för en bra sak så känns det självklart att studsa upp och in i duschen. Ingen promenad innan jobb vilket jag försöker hinna de flesta vardagar. På väg mot #vaknauppsala svängde jag in på jobbet och hämtade ett paraply med RMH- logga som är helt nya, tänkte att det var ett perfekt pris så här på hösten i visitkortslotteriet. Nattpersonalen Adam var redan uppe så vi skrämde nog varandra då klockan bara var 6.10. Han skulle plugga en stund innan jobbstart och hade precis ätit frukost.

Träffade Lina som är en vän till Ronald McDonald Hus när jag parkerade bilen och vi tog följde. Vi ska ju vara på scenen och berätta om Huset och Linas engagemang. Lina är formgivare och har tagit fram bl.a Älgen Ärling som ni kan köpa under september månad och 500kr/såld älg går till vår kommande utbyggnad. Passade på att tacka några av våra sponsorer från scenen och frågade också om det var något byggföretag som ville lämna anbud. Fick en kontakt så nu hoppas jag att vi kan träffas och att de vill lämna ett anbud.

Efter #vaknauppsala blev det storhandling till kvällens Hus-middag. Styrelsen för RMH i Uppsala ska laga Tacos och bjuda familjerna på.

Mot jobbet och en fika med Anna och volontären Margareta.  Ut i bilen igen och lämnade tillbaka en beställning som gått fel samt tömde en bössa på #upplandsmotor då de haft ett event i helgen. TACK- alltid trevligt att bara hämta en påse pengar.

Tillbaka på plats igen i Huset och förberedde styrelsemötet och betalade räkningar – vi har också räkningar som ska betalas.

En av styrelsemedlemmarna @roland edin kom lite tidigare och började hacka grönsaker då han inte kan stanna efter mötet.

Styrelsemöte med 6 medlemmar utav 8, vi diskuterade bl.a utbyggnad och nuläge. Efter mötet var det dags för styrelsen att jobba ordentligt. Nästan 4 kilo köttfärs att steka samt duka, och se till att allt var klart till klockan 17.30 när maten skulle serveras.

Succé, tror alla gillar tacos, stora som små. Styrelsens medlemmar åt tillsammans med familjerna och pratades vid. TACK för en återigen fantastisk dag på jobbet.

Nu går jag hem för idag

IMG_3569.JPG
IMG_3572.JPG
folk lagar tacos
donationer
IMG_3565.JPG