1 månad sedan jag bloggade, så här har det hänt mycket...

Vi har haft pizzakväll, McDonald's har bjudit på frukost, Helgessons har bjudit på julbord och mycket fika har serverats under december. Det har bakats pepparkakor och lussebullar och alla barn fick dekorera sitt eget pepparkakshus från "Annas pepparkakor". Det har firats jul och nyår, alla barn och de vuxna fick julklappar som tomten delade ut på morgonen. Detta tack vare bl.a Linda Rombin med familj och vänner som kom med både klappar, godis och annat så att det kunde bli en mysig jul på Huset. 

Vi har haft glöggmingel med julklappar för medarbetare och volontärer och styrelsemöte med middag.

Fotograf Jens har varit här och fotograferat barn och föräldrar, bilder som vi kommer att använda så småningom, bifogar ett foto.

Ha nu ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

 

IMG_4274.JPG
IMG_4435.jpg
IMG_4290.jpg
IMG_4274.JPG
IMG_4299.JPG