Hem efter 6,5 veckapå Ronald McDonald Hus

Hej!

Jag heter Amanda och är 11 år (12 år i juni).
I augusti förra året märkte jag att det inte stod rätt till.
Efter flera undersökningar och röntgen, 2 biopsier stod det fast att jag fått en tumör, Ewing sarkom. Nu började en mycket jobbig tid med cellgifter och alla biverkningar som följer…. ( har nog fått varenda biverkning som går att få…) En bit in i behandlingen skulle jag få strålningsbehandling och vi fick åka till Uppsala i 6,5 veckor.
Under den här tiden hade vi turen att få bo på Ronald McDonald Hus. Jag tycker det har känts bra. Det är fräscht, hemtrevligt och mysigt. Jag har träffat nya människor som varit i samma situation, och det har varit väldigt bra. Väldigt skönt att slippa vara så mycket på sjukhuset, för det gillar jag inte.

TACK för ALLT, Ronald McDonald Hus!// Kram Amanda Lagg

Ronald McDonald Hus Uppsala: -Tack Amanda med familj som startade en insamling via Better Now som gav oss 26.000 kr till vår kommande utbyggnad med 8 rum och ni fick ett löv i vårt sponsorträd!

På bilden är Amanda med sin tvillingsyster Matilda

Amanda.JPG