Nu händer det mycket....

Oj oj oj vad det händer mycket nu, Huset fyllde ju 5 år i början av månaden och sedan har tiden bara rasat iväg. Många familjer som bor och många som tyvärr ej fått plats. Midsommar firades med jordgubbstårta men framför allt har nya utbyggnaden påbörjats med markarbeten.

Midsommarveckan monterades lekplatsen ner för att efter utbyggnaden av 8 nya rum monteras upp igen på annan plats. Markarbetena fortsätter och nu förstår vi hur det blir då utgrävande där Huset ska få plats är klart. Så spännande.... Följ oss gärna på Instagram där vi börjat berätta om utbyggnaden av #8nyarum.

Flera sponsorer är klara och i förrådet finns nu TV, kaffebryggare och vattenkokare så att familjerna kan få en kopp kaffe eller te när de kommer.

 

IMG_5982.JPG
IMG_5904.JPG
IMG_5983.JPG
IMG_5905.JPG