Idag för 6 år sedan slog vi upp dörrarna för första gången

IDAG för 6 år sedan slog vi upp dörrarna till de första familjerna som kunde flytta in och bo nära sjukhuset. Det har varit fantastiska år och vi har på 6 år gått från då 14 rum till idag 27 rum. WOW, vilken härlig känsla att inte just nu behöva säga nej till familjer som behöver bo nära.

Det kommer så småningom bli ytterligare 4 rum så totalt 31 rum att erbjuda familjer.


Nästan 3000 familjer har hunnit bo här under åren och många familjer har kommit flera gånger och känner sig verkligen som hemma, trots att det inte alltid blir samma rum man får sova i. Nu längtar många till de får testa sängarna i de nya rummen, även om man helst inte vill bo här så längtar många av barnen tillbaka.


Idag kom det även gamla sedlar på posten, de gör verkligen skillnad och vi sparar för fullt till de ytterligare 4 rummen som ska byggas. TACK Harry 5 år och Ronald McDonald Hus Huddinge för breven idag❤️

IMG_2303.jpg
IMG_2469.jpg